Aanhuren

Huren verdient aandacht

Wensen op rij stellen

Jouw wensen voor nu en de toekomst brengen wij samen met jou in kaart

Het perfecte pand vinden

We willen immers niks minder dan het beste voor jou en jouw personeel.

Alle zaken op orde

Wij stellen jouw juidische en contractuele zaken op orde zodat jij verder kunt met het runnen van jouw bedrijf.

Bedrijfsruimte huren is ingewikkeld en tijdrovend. En verdient daarom aandacht. Veel aandacht: wij adviseren een tijdsinvestering van minimaal 80 uur om de juiste plek te vinden.

Bedrijfsruimte huren is ingewikkeld en tijdrovend. En verdient daarom aandacht. Veel aandacht: wij adviseren een tijdsinvestering van minimaal tachtig uur om de juiste plek te vinden.

Want ga maar na. Jij moet je wensen van nu én later op een rij zetten. Het perfecte pand vinden. Juridisch en contractueel je zaken op orde brengen. Terwijl ondertussen de dagelijkse werkzaamheden gewoon doorlopen. Niet zo gek, dat we regelmatig stress zien bij ondernemers.

Deze stress nemen wij graag uit handen. Met een helder stappenplan doorlopen we samen een duidelijk gestructureerd traject. We gebruiken tools die inzicht verschaffen en keuzes versimpelen. Vanaf het maken van een planning tot het ontkurken van champagne op het openingsfeestje: We begeleiden jou all the way.

Zo garanderen we jou de beste locatie tegen een minimale inspanning. Klinkt goed, toch?

Let op!

Vanaf 2023 moet elk kantoorgebouw in Nederland minimaal energielabel C hebben. Zorg ervoor dat je nieuwe kantoorruimte voorzien is van minimaal energielabel C. Heb je dat niet dan krijg je per 2023 een verbod op het gebruik van je kantoorruimte. Dus neem het mee in je onderhandeling en zorg ervoor dat het goed geregeld is. Overigens verhuurder is verplicht om het label bij te voegen in je huurovereenkomst.

Op zoek naar een nieuwe ruimte?

Laat je gegevens achter om een vrijblijvend kennismakingsgesprek in te plannen.