Verlengen

Haal meer uit een huurverlenging

Wensen op rij stellen

Jouw wensen voor nu en de toekomst brengen wij samen met jou in kaart.

De mogelijkheden analyseren

We wat we met jouw overeenkomst kunnen bereiken om deze faire en voordelig te maken.

Alle zaken op orde

Wij stellen jouw juidische en contractuele zaken op orde zodat jij verder kunt met het runnen van jouw bedrijf.

Voor ons is een huurverlenging nét zo belangrijk als het sluiten van een nieuwe overeenkomst. Er is namelijk meer mogelijk dan je denkt.

Loopt jouw huurovereenkomst binnenkort af? Een goed moment voor bezinning. Bijvoorbeeld om te evalueren of jouw locatie nog steeds aan jouw eisen voldoet. En of de voorwaarden van jouw contract nog marktconform zijn.

Voor ons is een huurverlenging nét zo belangrijk als het sluiten van een nieuwe overeenkomst. Er is namelijk meer mogelijk dan jij denkt. De incentives die een verhuurder jou aanbiedt bij het sluiten van een nieuwe huurovereenkomst, kunnen ook bij verlengings-onderhandeling op tafel komen. Denk aan een verbouwingsbijdrage, een huurvrije startperiode, nieuwe vloerbedekking of schilderwerk.

Wij bieden onze diensten aan, zodat jij verzekerd bent van een faire en voordelige huurverlenging. Onze jarenlange onderhandelervaring staat hier garant voor. We bespreken graag met jou de mogelijkheden. We zijn het waard: verlengen is vaak voor een periode van vijf jaar!

Let op!

Vanaf 2023 moet elk kantoorgebouw in Nederland minimaal energielabel C hebben. Zorg ervoor dat je zeker weer dat je kantoorruimte voorzien is van minimaal energielabel C. Heb je dat niet dan krijg je per 2023 een verbod op het gebruik van je kantoorruimte. Heeft je kantoor geen label C denk dan goed na over een verlenging. Want je krijgt of een verbouwing of een verbod op gebruik.

Uw huurcontract verlengen?

Laat je gegevens achter om een kennismakingsgesprek in te plannen.