Over ons

De mensen achter jouw Aanhuurmakelaar

Daarom Aanhuurmakelaar

  • Begeleiding van begin tot eind
  • Altijd de scherpse deal door fee op basis van het onderhandelresultaat
  • Onze tools maken jouw wensen inzichtelijk
  • Samen vinden wij de perfecte locatie

De Aanhuurmakelaar, buitengewoon anders

Een bedrijfsruimte huren is complex en tijdrovend. Daarom is een huurmakelaar die in u investeert goud waard. De Aanhuurmakelaar máákt deze investering. Sinds 2009 helpen we ondernemers met het huren van bedrijfsruimte die past bij wensen van nu en later. Onze aanpak biedt inzicht, gemak en voordeel.

Wij kijken verder dan oppervlakte. We beschouwen de zoektocht naar uw volgende bedrijfsruimte als een gezamenlijke reis. Met begeleiding van begin tot eind. Zo kunnen wij zoveel mogelijk voor u uit handen nemen. Met unieke tools bieden wij u heldere inzichten. Zo berekenen wij bijvoorbeeld op basis van de woonplaats van uw medewerkers de optimale huurlocatie. Minimale reistijd én CO2-uitstoot.

Vaak worden makelaars betaald door vastgoedeigenaren. Met te hoge huurtarieven als gevolg. Bij ons vinden zulke praktijken niet plaats. Omdat onze fee niet gekoppeld aan de jaarhuur is, maar aan het onderhandelingsresultaat. Zo weet je zeker dat wij altijd voor de scherpste deal gaan. En omdat wij geen eigen vastgoed verhuren, is een conflict of interest niet mogelijk. Voor ons bent jij de enige klant – jij betaalt immers de huur.

Zo vinden we samen de perfecte locatie. Zonder te veel tijdsinvestering, voor de juiste prijs, voldoend aan de wensen die jij belangrijk vindt. Daarom zijn wij buitengewoon anders.

Groepsfoto Aanhuurmakelaar

Ons team

Wouter van Dijk

Aanhuurmakelaar

0641378874


In 2009 ben ik gestart met De Aanhuurmakelaar vanuit de diepgewortelde wens om ondernemers daadwerkelijk verder te helpen op het gebied van vastgoed. Sinds 2009 ben ik dagelijks bezig om mijn kennis te verbreden en toe te passen om zoveel mogelijk ondernemers te helpen. Mijn specialisme ligt vooral in de kantoorruimte en hoe kunnen we die kantoorruimte zo optimaal mogelijk gebruiken, zodat iedereen er het maximale uithaalt. Qua gezondheid en werkgeluk.
“Ik heb dat nog nooit eerder gedaan dus ik denk dat ik het wel kan” - Pippi Langkous

Edwin Hoogendoorn

Aanhuurmakelaar

06 – 2151 5480


Sinds 2013 ben ik werkzaam bij De Aanhuurmakelaar. Voordat ik aanhuurmakelaar werd heb ik jarenlang mijn eigen spellenwinkel gehad in Utrecht. Bij De Aanhuurmakelaar ben ik vooral het aanspreekpunt voor ondernemers in de detailhandel. Door mijn grote inlevingsvermogen ben ik in staat om goed advies te geven en jou als ondernemer goed van advies te voorzien.
``Doe maar gewoon dan doe je al gek genoeg``

Eveline Onstein - Rossenburg

Binnendienstmedewerker / Aanhuurmakelaar

088 – 2264887


Sinds 2018 ben ik werkzaam bij De Aanhuurmakelaar. Ik ben verantwoordelijk voor het dagelijkse reilen en zeilen. Daarnaast haal ik er veel voldoening uit om me vast te bijten in een zoekopdracht en het perfecte pand te vinden voor onze opdrachtgevers.

Martien Jansen

Aanhuurmakelaar Zuid Oost Nederland

06 – 5392 8294


inds 2012 ben ik werkzaam bij De Aanhuurmakelaar. Ik ben verantwoordelijk voor het zuid westelijke deel van Nederland. Ik begeleid vooral kantoorgebruikers maar ook ben ik thuis in de detailhandel. Tevens ben ik de meest technische aanhuurmakelaar en ben ik vanuit die rol verantwoordelijk voor alle bouwbegeleidingen.

Backoffice

Makelaar

088-2264887


Kom jij ons team versterken?

Stuur ons een mailtje dan nemen we contact met je op