Over ons

De mensen achter jouw Aanhuurmakelaar

Daarom Aanhuurmakelaar

  • Begeleiding van begin tot eind
  • Altijd de scherpse deal door fee op basis van het onderhandelresultaat
  • Onze tools maken jouw wensen inzichtelijk
  • Samen vinden wij de perfecte locatie

De Aanhuurmakelaar, buitengewoon anders

Een bedrijfsruimte huren is complex en tijdrovend. Daarom is een huurmakelaar die in u investeert goud waard. De Aanhuurmakelaar máákt deze investering. Sinds 2009 helpen we ondernemers met het huren van bedrijfsruimte die past bij wensen van nu en later. Onze aanpak biedt inzicht, gemak en voordeel.

Wij kijken verder dan oppervlakte. We beschouwen de zoektocht naar uw volgende bedrijfsruimte als een gezamenlijke reis. Met begeleiding van begin tot eind. Zo kunnen wij zoveel mogelijk voor u uit handen nemen. Met unieke tools bieden wij u heldere inzichten. Zo berekenen wij bijvoorbeeld op basis van de woonplaats van uw medewerkers de optimale huurlocatie. Minimale reistijd én CO2-uitstoot.

Vaak worden makelaars betaald door vastgoedeigenaren. Met te hoge huurtarieven als gevolg. Bij ons vinden zulke praktijken niet plaats. Omdat onze fee niet gekoppeld aan de jaarhuur is, maar aan het onderhandelingsresultaat. Zo weet je zeker dat wij altijd voor de scherpste deal gaan. En omdat wij geen eigen vastgoed verhuren, is een conflict of interest niet mogelijk. Voor ons bent jij de enige klant – jij betaalt immers de huur.

Zo vinden we samen de perfecte locatie. Zonder te veel tijdsinvestering, voor de juiste prijs, voldoend aan de wensen die jij belangrijk vindt. Daarom zijn wij buitengewoon anders.

Ons team

Wouter van Dijk

Aanhuurmakelaar

06 - 4137 8874


In 2009 ben ik gestart met De Aanhuurmakelaar vanuit de diepgewortelde wens om ondernemers daadwerkelijk verder te helpen op het gebied van vastgoed. Sinds 2009 ben ik dagelijks bezig om mijn kennis te verbreden en toe te passen om zoveel mogelijk ondernemers te helpen. Mijn specialisme ligt vooral in de kantoorruimte en hoe kunnen we die kantoorruimte zo optimaal mogelijk gebruiken, zodat iedereen er het maximale uithaalt. Qua gezondheid en werkgeluk.
“Ik heb dat nog nooit eerder gedaan dus ik denk dat ik het wel kan” - Pippi Langkous

Arno Brunink

Aanhuurmakelaar

06 – 1100 2569


In 2012 heb ik me aangesloten bij De Aanhuurmakelaar omdat ook ik van mening ben dat de huurder wel wat vaker daadwerkelijk geholpen mag worden.
Zodat iedereen kan doen waar ze het beste in zijn. Mijn specialisme ligt vooral in de kantoor- en bedrijfsruimte en hoe kunnen we die ruimte zo optimaal mogelijk kunnen gebruiken, zodat iedereen er het maximale uithaalt. Qua gezondheid en werkgeluk.
``Positieve energie gaat nooit verloren``

Backoffice

088-2264887


Kom jij ons team versterken?

Stuur ons een mailtje dan nemen we contact met je op